Wednesday 16 July 2008

#1 PR Club: blog in Craiova

Prima intalnire de PR Club din acest an organizata de PR Patrat va avea loc pe 20 iulie (2008) la Griffon Youth Hostel incepand cu ora 12:00.

Cu cine am putea incepe daca nu cu cei care deja comunica online: bloggerii.

Intalniri ale bloggerilor au mai avut loc, aceasta va aduce nou conceptul de realizare si posibilitatea pe care o dam acestora de a-si promova proiectele online pe care le-au inceput. Altfel spus, intalnirea va fi in formatul “the world cafe”, unul din cele mai inovative si mai simple metode de comunicare si networking.

Moderatorii sunt surpriza (bloggeri recunoscuti din tara), iar subiectele abordate tin in special de conceptul de blogging, comunitate, monetizare.

La eveniment vor exista premii surpriza prin tragere la sorti din partea Neogen si Microsoft (ii multumim lui Ovidiu pentru ca a obtinut premiile). :)

Poti participa doar daca esti blogger si daca te anunti pana joi, 17 iulie, la office at prpatrat dot ro sau ca si comentariu la acest articol.

Vom face prezenta atat pe blog, cat si pe blogurile participantilor astfel: fiecare participant, va scrie despre intalnire si va reactualiza lista celor inscrisi (cu link catre acestia). Bloggerii stiu de ce :)

Vom reveni cu detalii in zilele care urmeaza, asa ca fiti pe faza si inscrieti-va cat mai repede pentru ca locurile sunt limitate.

Regula, primul venit, primul servit (a se citi “inscris”) :)

prclub

Vine si:

Alin Mechenici

Catalin Buzatu

Ovidiu Calugaru

Totul despre Trance

Madalin

Amy-Nico

Sorin Rusi

Asociatia Tineri pentru Dezvoltare Comunitara

Ceostoy

Cristian Costea

Alin si Alexandra

Madalin Tache

Cezara

Gabi Nistoran

Dan Moaga

Bogdan

Bogdan (lanebuni.ro)

Rares Militaru

Alex Cristi

David Alexandru

0 comments:

Post a Comment